СЪБИТИЯ

Организирането на лични и корпоративни събития е сред нещата, в които „Парк хотел Гардения” има изключително богат опит. Ние разбираме високата степен на отговорност при организирането на лични и корпоративни събития и разполагаме с подходящите инструменти, фасилитатори и умения, за да гарантираме перфектно изпълнение.

КОРПОРАТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ

Парк Хотел Гардения, Банско е предпочитано място за организиране на бизнес срещи, конференции, семинари, тиймбилдинги, обучения и тренинги, фирмени партита и други събития и поводи.

Хотелът разполага с удобна конферентна зала със 100 места, оборудвана с мултимедиен проектор, екран, флипчарт, бяла дъска, интернет и озвучаване.

В допълнение на вашето мероприятие ви предлагаме обяд, вечеря, коктейл с варианти на кафе паузи, сет менюта, блок маси, пакет напитки.

Ди джей парти или фолклорни и други програми.

Гала вечери в ресторант „Гардения“ или Механа „Кукери“.

ИЗГОТВЯМЕ ЦЯЛОСТНИ ОФЕРТИ СЪОБРАЗЕНИ С ВАШИЯ БЮДЖЕТ.

ЛИЧНИ МЕРОПРИЯТИЯ

Парк хотел Гардения, Банско е най подходящо за всякакви лични събития като: рождени дни, кръщене, сватби, юбилей, провеждане на именни дни.

Събитието може да се проведе в залата на хотела или в ресторан „Гардения“, както и механа „Кукери“. Капацитета и местоположението зависи от големината на вашето лично събитие.

В допълнение можем да ви организираме Ди джей парти или фолклорни и други програми, както и детски партита с анимация.

Предлагаме и различни цветове окраса както и тематични окраси за детски рожденни дни.

Изготвяме индивидуални менюта според желанието и бюджета на всеки гости.

Нашият екип Ви предлага личната си ангажираност по време на цялото събитие, както и пълна организация и координация, необходима за успешното провеждане на едно мероприятие – от изготвянето на цялостната оферта, през подготовката до финализирането ѝ.

Завладейте вниманието на Вашите гости и постигнете целите си!
Всичко останало, до най-малкия детайл, е наша грижа!